Verkkokauppaopas

Verkkokaupan perustaminen on Avanian ydinosaamista. Klikkaa tästä ja lue lisää!

Lukijoiden suosimat verkkokauppa-alustat

Kirjoittanut Janne on 22.11.2014

Vuoden 2010 kesäkuusta saakka sivustolla on pyörinyt kysely lukijoiden suosimista verkkokauppa-alustoista. Muistin yhtäkkiä kyseisen kyselyn olemassaolon ja ajattelin, että olisi mukava nähdä mitkä alustat ovat lukijoiden joukossa suosittuja. Tässä siis kyselyn tulokset. Huomatkaa, että osa mainituista verkkokauppa-alustoista on jo kuopattu (esimerkiksi Wosbee). Lisäksi kannattaa muistaa, että tulokset kertovat vain ja ainoastaan tämän blogin lukijoista ja […]

lue lisää

Kotimainen vs. ulkomainen verkkokauppa

Kirjoittanut Janne on 27.04.2009

Parempi puoliskoni shoppaili männäviikolla tuotteita sekä ulkomaisesta että kotimaisesta verkkokaupasta. Samanaikaisten tilausten ansiosta ostotapahtumien ja palvelun vertaileminen tuli ikään kuin luonnostaan. Vertailun tuloksissa suomalainen verkkokauppa hävisi palvelussa ja ostotapahtuman kokonaisuudessa sata nolla.

lue lisää

Verkkokaupparatkaisut suomalaiselle kauppiaalle

Kirjoittanut Janne on 26.02.2009

En löytänyt mistään kattavaa listaa, josta selviäisi suomalaiselle verkkokauppiaalle sopivia verkkokaupparatkaisuja, joten ajattelin listata ratkaisut tähän juttuun. Tarkoitus on päivittää listaa ajan myötä, joten lukijoilta toivotaan kommentteja listan sisällöstä. Rajaavaksi tekijäksi valitsin valmiin mahdollisuuden suomalaisten maksutapojen lisäämiseksi verkkokauppaan.

lue lisää

Verkkokauppaopas.comin keskustelupalsta avattiin

Kirjoittanut Janne 24.08.2011

Verkkokaupankäyntiä ja eri verkkokauppaohjelmistoja käsittelevä keskustelupalsta on nyt avattu ja löytyy osoitteesta www.verkkokauppaopas.com/keskustelu. Kirjoittamaan pääsee heti rekisteröitymisen jälkeen, eikä sähköpostivahvistuksia tarvita. Keskustelupalstalla on omat osionsa eri verkkokauppaohjelmistoja varten sekä muutama muu alue. Kehitysideoita otetaan vastaan omalla alueellaan. Toivottavasti keskustelu lähtee viriämään valtoimenaan.

Aihealue: Uutiset.

Avania on oululainen verkkokaupan ja Internet-palveluiden asiantuntija.

Kirjoittaja: Janne Kuntola. Seuraa Jannen Google+ profiilia

Yksi kommentti

  1. Aron Viestitin Sanoo:

    Henkilökohtainen palvelu ja asiantuntemus alkavatkin olla ainoita seikkoja, jolla paikallinen kauppa pystyy paikkansa lunastamaan. Sitä eivät vielä kaikki erikoisliikkeet ole selvästikään ymmärtäneet.

    Mutta miten on mahdollista, että postimyynnissä toimituskulut Saksasta tänne periferiaan ovat pienemmät kuin esim. Helsingistä tilaamalla?

    Tämän esimerkin valossa ymmärtää viestintäviraston epäilyksen, että Itella perii kirjeistä ja paketeista ylihintaa pärjätäkseen kilpailussa mainosten ja lehtien jakelussa.

    Koko tarina blogissa http://viestitin.blogspot.com/2011/09/verkko-ostoksilla.html

Jätä kommentti