Verkkokauppaopas

Verkkokaupan perustaminen on Avanian ydinosaamista. Klikkaa tästä ja lue lisää!

Lukijoiden suosimat verkkokauppa-alustat

Kirjoittanut Janne on 22.11.2014

Vuoden 2010 kesäkuusta saakka sivustolla on pyörinyt kysely lukijoiden suosimista verkkokauppa-alustoista. Muistin yhtäkkiä kyseisen kyselyn olemassaolon ja ajattelin, että olisi mukava nähdä mitkä alustat ovat lukijoiden joukossa suosittuja. Tässä siis kyselyn tulokset. Huomatkaa, että osa mainituista verkkokauppa-alustoista on jo kuopattu (esimerkiksi Wosbee). Lisäksi kannattaa muistaa, että tulokset kertovat vain ja ainoastaan tämän blogin lukijoista ja […]

lue lisää

Kotimainen vs. ulkomainen verkkokauppa

Kirjoittanut Janne on 27.04.2009

Parempi puoliskoni shoppaili männäviikolla tuotteita sekä ulkomaisesta että kotimaisesta verkkokaupasta. Samanaikaisten tilausten ansiosta ostotapahtumien ja palvelun vertaileminen tuli ikään kuin luonnostaan. Vertailun tuloksissa suomalainen verkkokauppa hävisi palvelussa ja ostotapahtuman kokonaisuudessa sata nolla.

lue lisää

Verkkokaupparatkaisut suomalaiselle kauppiaalle

Kirjoittanut Janne on 26.02.2009

En löytänyt mistään kattavaa listaa, josta selviäisi suomalaiselle verkkokauppiaalle sopivia verkkokaupparatkaisuja, joten ajattelin listata ratkaisut tähän juttuun. Tarkoitus on päivittää listaa ajan myötä, joten lukijoilta toivotaan kommentteja listan sisällöstä. Rajaavaksi tekijäksi valitsin valmiin mahdollisuuden suomalaisten maksutapojen lisäämiseksi verkkokauppaan.

lue lisää

Verkkokauppaan pieni notkahdus ensimmäisellä neljänneksellä

Kirjoittanut Janne 07.04.2009

Gagarin verkkokauppaindeksin mukaan verkkokauppa notkahti jonkin verran ensimmäisellä kvartaalilla. Notkahdus oli toki odotettu talouden tilasta johtuen, eikä notkahdus ollut edes mitenkään erityisen kova. Verkkokaupassa on esiintynyt notkahdus aina joulun jälkeen, joten se huomioon ottaen notkahdus oli vain hieman normaalia suurempi. Eniten notkahti myynnin arvoindeksi ja vähiten tilausten keskiarvo, joka laski 98 euroon. Kokonaisuutta mittaava verkkokauppaindeksi laski arvosta 889 arvoon 813 eli 8,55%.

Talouden tilanteen ja joulunjälkeisen normaalin notkahduksen huomioon ottaen verkkokauppaindeksin notkahdus oli mielestäni jopa odottamattoman lievä. Toiselle kvartaalille Gagar ennustaa reilun 6 prosentin kasvua, joten ei pistetä päätä pensaaseen. Hyvältähän tämä näyttää.

Tutustu verkkokauppaindeksi käyriin tarkemmin

Aihealue: Uutiset.

Avania on oululainen verkkokaupan ja Internet-palveluiden asiantuntija.

Kirjoittaja: Janne Kuntola. Seuraa Jannen Google+ profiilia

Yksi kommentti

  1. Pitkäperjantain linkkipaketti | MyCashflow blogi Sanoo:

    […] Verkkokauppaan pieni notkahdus ensimmäisellä neljänneksellä (Verkkokauppaopas.com) Gagarin verkkokauppaindeksin mukaan verkkokauppa notkahti jonkin verran ensimmäisellä kvartaalilla. Eniten notkahti myynnin arvoindeksi ja vähiten tilausten keskiarvo, joka laski 98 euroon. Kokonaisuutta mittaava verkkokauppaindeksi laski arvosta 889 arvoon 813 eli 8,55%. […]

Jätä kommentti