Verkkokauppaopas

Verkkokaupan perustaminen on Avanian ydinosaamista. Klikkaa tästä ja lue lisää!

Lukijoiden suosimat verkkokauppa-alustat

Kirjoittanut Janne on 22.11.2014

Vuoden 2010 kesäkuusta saakka sivustolla on pyörinyt kysely lukijoiden suosimista verkkokauppa-alustoista. Muistin yhtäkkiä kyseisen kyselyn olemassaolon ja ajattelin, että olisi mukava nähdä mitkä alustat ovat lukijoiden joukossa suosittuja. Tässä siis kyselyn tulokset. Huomatkaa, että osa mainituista verkkokauppa-alustoista on jo kuopattu (esimerkiksi Wosbee). Lisäksi kannattaa muistaa, että tulokset kertovat vain ja ainoastaan tämän blogin lukijoista ja […]

lue lisää

Kotimainen vs. ulkomainen verkkokauppa

Kirjoittanut Janne on 27.04.2009

Parempi puoliskoni shoppaili männäviikolla tuotteita sekä ulkomaisesta että kotimaisesta verkkokaupasta. Samanaikaisten tilausten ansiosta ostotapahtumien ja palvelun vertaileminen tuli ikään kuin luonnostaan. Vertailun tuloksissa suomalainen verkkokauppa hävisi palvelussa ja ostotapahtuman kokonaisuudessa sata nolla.

lue lisää

Verkkokaupparatkaisut suomalaiselle kauppiaalle

Kirjoittanut Janne on 26.02.2009

En löytänyt mistään kattavaa listaa, josta selviäisi suomalaiselle verkkokauppiaalle sopivia verkkokaupparatkaisuja, joten ajattelin listata ratkaisut tähän juttuun. Tarkoitus on päivittää listaa ajan myötä, joten lukijoilta toivotaan kommentteja listan sisällöstä. Rajaavaksi tekijäksi valitsin valmiin mahdollisuuden suomalaisten maksutapojen lisäämiseksi verkkokauppaan.

lue lisää

Suomen Verkkomaksut uudisti hinnoitteluaan

Kirjoittanut Janne 26.02.2009

Suomen Verkkomaksut Oy uudistaa maksupalvelunsa hinnoittelua. Aiemmin heidän palveluunsa on kuulunut aloitusmaksu sekä kuukausimaksu. Nyt aloitusmaksu on poistettu ja jäljellä on enää kuukausimaksu 59€ ja tapahtumakohtainen 0,35€:n maksu. Lisäksi korttimaksuihin tulee 2%:n provisio kauppahinnasta. Maaliskuun ajan Suomen Verkkomaksut tarjoaa muuten yhden kuukausimaksuttoman kuukauden palvelun tilanneille verkkokauppiaille.

Vaikka Suomen Verkkomaksuihin ei ainakaan vielä ole saatu mukaan Sampo Pankkia eikä Nordeaa, on palvelu siitä huolimatta harkitsemisen arvoinen. Mukana on nimittäin kohtalainen määrä muita pankkeja, Luottokunta luottokortteineen sekä Collector, joka tarjoaa lasku- ja osamaksumahdollisuutta. Sampo Pankin ja Nordeankin saa liitettyä palveluun, mutta se vaatii erilliset sopimukset kyseisten pankkien kanssa. Ulkomaalaisia asiakkaita varten palveluun voi liittää PayPalin.

Jos verkkomaksumahdollisuuden laittaminen kauppaasi on tähän asti arveluttanut, enää ei kannata miettiä. Suomen Verkkomaksujen paketti on kohtalaisen kattava ja nykyään vielä entistä edullisempi. Palvelun kuukausimaksu kuittaantuu lähes varmasti lisääntyneellä myynnillä.

Aihealue: Uutiset.

Avania on oululainen verkkokaupan ja Internet-palveluiden asiantuntija.

Kirjoittaja: Janne Kuntola. Seuraa Jannen Google+ profiilia

Jätä kommentti