Verkkokauppaopas

Verkkokaupan perustaminen on Avanian ydinosaamista. Klikkaa tästä ja lue lisää!

Lukijoiden suosimat verkkokauppa-alustat

Kirjoittanut Janne on 22.11.2014

Vuoden 2010 kesäkuusta saakka sivustolla on pyörinyt kysely lukijoiden suosimista verkkokauppa-alustoista. Muistin yhtäkkiä kyseisen kyselyn olemassaolon ja ajattelin, että olisi mukava nähdä mitkä alustat ovat lukijoiden joukossa suosittuja. Tässä siis kyselyn tulokset. Huomatkaa, että osa mainituista verkkokauppa-alustoista on jo kuopattu (esimerkiksi Wosbee). Lisäksi kannattaa muistaa, että tulokset kertovat vain ja ainoastaan tämän blogin lukijoista ja […]

lue lisää

Kotimainen vs. ulkomainen verkkokauppa

Kirjoittanut Janne on 27.04.2009

Parempi puoliskoni shoppaili männäviikolla tuotteita sekä ulkomaisesta että kotimaisesta verkkokaupasta. Samanaikaisten tilausten ansiosta ostotapahtumien ja palvelun vertaileminen tuli ikään kuin luonnostaan. Vertailun tuloksissa suomalainen verkkokauppa hävisi palvelussa ja ostotapahtuman kokonaisuudessa sata nolla.

lue lisää

Verkkokaupparatkaisut suomalaiselle kauppiaalle

Kirjoittanut Janne on 26.02.2009

En löytänyt mistään kattavaa listaa, josta selviäisi suomalaiselle verkkokauppiaalle sopivia verkkokaupparatkaisuja, joten ajattelin listata ratkaisut tähän juttuun. Tarkoitus on päivittää listaa ajan myötä, joten lukijoilta toivotaan kommentteja listan sisällöstä. Rajaavaksi tekijäksi valitsin valmiin mahdollisuuden suomalaisten maksutapojen lisäämiseksi verkkokauppaan.

lue lisää

Smilehouse tarjoaa koulutuksia

Kirjoittanut Janne 19.05.2010

Workspace -tuoteperheestä ja Wosbee -verkkokauppapalvelusta tuttu Smilehouse on alkanut tarjoamaan ohjelmistoonsa liittyviä koulutuksia niin räätälöityinä koulutuspaketteina kuin julkisina koulutustilaisuuksinakin. Smilehouse eCommerce Academyn koulutuksiin kuuluvat Breakfast, Tools ja Business -koulutukset, joista Breakfast on parin tunnin aamiaistilaisuus ja Tools sekä Business puolestaan kattavampia koulutuskokonaisuuksia. Koulutustilaisuuksien lisäksi Wosbee päivittyy lähipäivinä versioon 1.13 ja luvassa on bugikorjauksia sekä uutena ominaisuutena Kampanjatyökalu.

Tutustu Smilehouse eCommerce Academyyn

Aihealue: Uutiset.

Avania on oululainen verkkokaupan ja Internet-palveluiden asiantuntija.

Kirjoittaja: Janne Kuntola. Seuraa Jannen Google+ profiilia

2 Kommenttia

 1. artist unknown Sanoo:

  no nyt se wosbee päivittyi.

  vielä en uusia ominaisuuksia ole kokeillut. paitsi että kun hallitsee tilauksia, niin voi valita montako tilausta yhdellä sivulla on. ;-)

 2. Janne Sanoo:

  En ole itsekkään vielä ehtinyt kauhean tarkkaan tutustumaan Wosbeen uusiin ominaisuuksiin. Kampanja-työkalu vaikutti joka tapauksessa erittäin mielenkiintoiselta. Sillähän pystyy siis tarjoamaan esimerkiksi kaupanpäällistarjouksia.

  Näyttäisi myös tulleen Maksuturva maksuvaihtoehdoiksi sekä Matkahuollon noutopisteen valinta.

  Kesän jälkeen Wosbee ja Workspace tulevat taas päivittymään ja luvassa onkin sitten hieman suurempi päivitys. Tulossa on mm. selkokieliset URLit ja paranneltu editointimahdollisuus.

Jätä kommentti