Verkkokauppaopas

Verkkokaupan perustaminen on Avanian ydinosaamista. Klikkaa tästä ja lue lisää!

Lukijoiden suosimat verkkokauppa-alustat

Kirjoittanut Janne on 22.11.2014

Vuoden 2010 kesäkuusta saakka sivustolla on pyörinyt kysely lukijoiden suosimista verkkokauppa-alustoista. Muistin yhtäkkiä kyseisen kyselyn olemassaolon ja ajattelin, että olisi mukava nähdä mitkä alustat ovat lukijoiden joukossa suosittuja. Tässä siis kyselyn tulokset. Huomatkaa, että osa mainituista verkkokauppa-alustoista on jo kuopattu (esimerkiksi Wosbee). Lisäksi kannattaa muistaa, että tulokset kertovat vain ja ainoastaan tämän blogin lukijoista ja […]

lue lisää

Kotimainen vs. ulkomainen verkkokauppa

Kirjoittanut Janne on 27.04.2009

Parempi puoliskoni shoppaili männäviikolla tuotteita sekä ulkomaisesta että kotimaisesta verkkokaupasta. Samanaikaisten tilausten ansiosta ostotapahtumien ja palvelun vertaileminen tuli ikään kuin luonnostaan. Vertailun tuloksissa suomalainen verkkokauppa hävisi palvelussa ja ostotapahtuman kokonaisuudessa sata nolla.

lue lisää

Verkkokaupparatkaisut suomalaiselle kauppiaalle

Kirjoittanut Janne on 26.02.2009

En löytänyt mistään kattavaa listaa, josta selviäisi suomalaiselle verkkokauppiaalle sopivia verkkokaupparatkaisuja, joten ajattelin listata ratkaisut tähän juttuun. Tarkoitus on päivittää listaa ajan myötä, joten lukijoilta toivotaan kommentteja listan sisällöstä. Rajaavaksi tekijäksi valitsin valmiin mahdollisuuden suomalaisten maksutapojen lisäämiseksi verkkokauppaan.

lue lisää

Sampo Pankki mukaan Suomen Verkkomaksujen palveluun

Kirjoittanut Janne 08.05.2009

Neuvottelut Suomen Verkkomaksut Oy:n ja Sampo Pankin kesken ovat tuottaneet tulosta ja torstaina sähköpostiin kolahtaneen tiedotteen mukaan Sampo Pankki kuuluu tästä lähtien suoraan Suomen Verkkomaksujen palvelupakettiin. Ennenhän kauppiaan täytyi tehdä erillinen sopimus Sampo Pankin kanssa ja liittää pankin palvelu erikseen joko verkkokauppaan tai Suomen Verkkomaksujen pakettiin. Nyt tämä ylimääräinen askel voidaan jättää välistä. Nordea hangoittelee ilmeisesti vielä vastaan, sillä sen maksuvaihtoehtoa ei vielä saa automaattisesti Suomen Verkkomaksujen kautta. Toivon mukaan tämäkin epäkohta korjataan lähitulevaisuudessa.

Sampo Pankin liittymisen myötä verkkomaksumahdollisuuksien hallinta on nyt verkkokauppiaalle entistä helpompaa. Toki ahkerasti pankkien kanssa neuvottelemalla saattaa päästä hitusen edullisemmin, mutta Suomen Verkkomaksujen palvelu tarjoaa maksutavat varsin näppärästi käyttöön.

Kannattaa vertailla eri maksutapojen kuluja Google Docsista löytyvällä vertailulomakkeella.

Aihealue: Uutiset.

Avania on oululainen verkkokaupan ja Internet-palveluiden asiantuntija.

Kirjoittaja: Janne Kuntola. Seuraa Jannen Google+ profiilia

Jätä kommentti