Verkkokauppaopas

Verkkokaupan perustaminen on Avanian ydinosaamista. Klikkaa tästä ja lue lisää!

Lukijoiden suosimat verkkokauppa-alustat

Kirjoittanut Janne on 22.11.2014

Vuoden 2010 kesäkuusta saakka sivustolla on pyörinyt kysely lukijoiden suosimista verkkokauppa-alustoista. Muistin yhtäkkiä kyseisen kyselyn olemassaolon ja ajattelin, että olisi mukava nähdä mitkä alustat ovat lukijoiden joukossa suosittuja. Tässä siis kyselyn tulokset. Huomatkaa, että osa mainituista verkkokauppa-alustoista on jo kuopattu (esimerkiksi Wosbee). Lisäksi kannattaa muistaa, että tulokset kertovat vain ja ainoastaan tämän blogin lukijoista ja […]

lue lisää

Kotimainen vs. ulkomainen verkkokauppa

Kirjoittanut Janne on 27.04.2009

Parempi puoliskoni shoppaili männäviikolla tuotteita sekä ulkomaisesta että kotimaisesta verkkokaupasta. Samanaikaisten tilausten ansiosta ostotapahtumien ja palvelun vertaileminen tuli ikään kuin luonnostaan. Vertailun tuloksissa suomalainen verkkokauppa hävisi palvelussa ja ostotapahtuman kokonaisuudessa sata nolla.

lue lisää

Verkkokaupparatkaisut suomalaiselle kauppiaalle

Kirjoittanut Janne on 26.02.2009

En löytänyt mistään kattavaa listaa, josta selviäisi suomalaiselle verkkokauppiaalle sopivia verkkokaupparatkaisuja, joten ajattelin listata ratkaisut tähän juttuun. Tarkoitus on päivittää listaa ajan myötä, joten lukijoilta toivotaan kommentteja listan sisällöstä. Rajaavaksi tekijäksi valitsin valmiin mahdollisuuden suomalaisten maksutapojen lisäämiseksi verkkokauppaan.

lue lisää

Maksuturvalta tarjous yrityksille

Kirjoittanut Janne 17.04.2009

Suomen Maksuturva Oy tarjoaa sadalle ensimmäiselle yritykselle tuhat maksutonta vuoden 2009 aikana tapahtuvaa kauppatapahtumaa maksutta. Normaalisti Maksuturva-palvelun käyttäminen maksaa kauppiaalle 2,30% per maksutapahtuma (vähintään 1,95€). Maksuturva-palvelu on ollut verkkokauppojen käytettävissä maaliskuusta lähtien.

– Maksuturva-palvelun ideana on, että kauppias saa rahansa vasta kun on toimittanut tavaran ostajalle. Näin verkosta ostamisesta tulee kuluttajalle entistä turvallisempaa, Maksuturvan toimitusjohtaja Mikael Smeds selvittää.

– Ostajan passiivisuus, esimerkiksi tilauksen noutamatta jättäminen, tulkitaan kuluttajansuojalain mukaan etäkaupan peruuntumisen syyksi. Ostajan sitoutuminen kauppaan on kuitenkin erittäin tärkeää kauppiaalle erityisesti silloin, kun myydään arvokkaita tuotteita, Smeds jatkaa.

Lue Maksuturvan lehdistötiedote

Aihealue: Uutiset.

Avania on oululainen verkkokaupan ja Internet-palveluiden asiantuntija.

Kirjoittaja: Janne Kuntola. Seuraa Jannen Google+ profiilia

Jätä kommentti