Verkkokauppaopas

Verkkokaupan perustaminen on Avanian ydinosaamista. Klikkaa tästä ja lue lisää!

Lukijoiden suosimat verkkokauppa-alustat

Kirjoittanut Janne on 22.11.2014

Vuoden 2010 kesäkuusta saakka sivustolla on pyörinyt kysely lukijoiden suosimista verkkokauppa-alustoista. Muistin yhtäkkiä kyseisen kyselyn olemassaolon ja ajattelin, että olisi mukava nähdä mitkä alustat ovat lukijoiden joukossa suosittuja. Tässä siis kyselyn tulokset. Huomatkaa, että osa mainituista verkkokauppa-alustoista on jo kuopattu (esimerkiksi Wosbee). Lisäksi kannattaa muistaa, että tulokset kertovat vain ja ainoastaan tämän blogin lukijoista ja […]

lue lisää

Kotimainen vs. ulkomainen verkkokauppa

Kirjoittanut Janne on 27.04.2009

Parempi puoliskoni shoppaili männäviikolla tuotteita sekä ulkomaisesta että kotimaisesta verkkokaupasta. Samanaikaisten tilausten ansiosta ostotapahtumien ja palvelun vertaileminen tuli ikään kuin luonnostaan. Vertailun tuloksissa suomalainen verkkokauppa hävisi palvelussa ja ostotapahtuman kokonaisuudessa sata nolla.

lue lisää

Verkkokaupparatkaisut suomalaiselle kauppiaalle

Kirjoittanut Janne on 26.02.2009

En löytänyt mistään kattavaa listaa, josta selviäisi suomalaiselle verkkokauppiaalle sopivia verkkokaupparatkaisuja, joten ajattelin listata ratkaisut tähän juttuun. Tarkoitus on päivittää listaa ajan myötä, joten lukijoilta toivotaan kommentteja listan sisällöstä. Rajaavaksi tekijäksi valitsin valmiin mahdollisuuden suomalaisten maksutapojen lisäämiseksi verkkokauppaan.

lue lisää

Kotimaiset verkkokaupat pärjäsivät hyvin jouluna

Kirjoittanut Janne 16.03.2009

Smilehousen tutkimuksen mukaan kotimaiset verkkokaupat menestyivät hyvin jouluna. Tutkimukseen vastaajista 54% ilmoitti ostaneensa pelkästään kotimaisista verkkokaupoista ja 23% pääosin kotimaisista verkkokaupoista. Niistä, jotka eivät ostaneet verkosta, 35% ilmoitti syyksi halun tutustua tuotteeseen myymälässä, 17% ei löytänyt tuotetta verkosta ja 8% halusi välttää toimitusmaksut. 

Vastaajista 52% hyödynsi valmiita lahjaehdotuksia, joita jotkin kaupat tarjosivat. 30% hyödynsi myös mahdollisuutta toimittaa lahja kaupasta suoraan lahjansaajalle ja 16% mahdollisuutta saada lahja valmiiksi paketoituna. 58% vastaajista osti verkkokaupasta 50-200 eurolla.

Lue lisää tutkimuksesta Smilehousen sivuilta

Aihealue: Uutiset.

Avania on oululainen verkkokaupan ja Internet-palveluiden asiantuntija.

Kirjoittaja: Janne Kuntola. Seuraa Jannen Google+ profiilia

Jätä kommentti