Verkkokauppaopas

Verkkokaupan perustaminen on Avanian ydinosaamista. Klikkaa tästä ja lue lisää!

Lukijoiden suosimat verkkokauppa-alustat

Kirjoittanut Janne on 22.11.2014

Vuoden 2010 kesäkuusta saakka sivustolla on pyörinyt kysely lukijoiden suosimista verkkokauppa-alustoista. Muistin yhtäkkiä kyseisen kyselyn olemassaolon ja ajattelin, että olisi mukava nähdä mitkä alustat ovat lukijoiden joukossa suosittuja. Tässä siis kyselyn tulokset. Huomatkaa, että osa mainituista verkkokauppa-alustoista on jo kuopattu (esimerkiksi Wosbee). Lisäksi kannattaa muistaa, että tulokset kertovat vain ja ainoastaan tämän blogin lukijoista ja […]

lue lisää

Kotimainen vs. ulkomainen verkkokauppa

Kirjoittanut Janne on 27.04.2009

Parempi puoliskoni shoppaili männäviikolla tuotteita sekä ulkomaisesta että kotimaisesta verkkokaupasta. Samanaikaisten tilausten ansiosta ostotapahtumien ja palvelun vertaileminen tuli ikään kuin luonnostaan. Vertailun tuloksissa suomalainen verkkokauppa hävisi palvelussa ja ostotapahtuman kokonaisuudessa sata nolla.

lue lisää

Verkkokaupparatkaisut suomalaiselle kauppiaalle

Kirjoittanut Janne on 26.02.2009

En löytänyt mistään kattavaa listaa, josta selviäisi suomalaiselle verkkokauppiaalle sopivia verkkokaupparatkaisuja, joten ajattelin listata ratkaisut tähän juttuun. Tarkoitus on päivittää listaa ajan myötä, joten lukijoilta toivotaan kommentteja listan sisällöstä. Rajaavaksi tekijäksi valitsin valmiin mahdollisuuden suomalaisten maksutapojen lisäämiseksi verkkokauppaan.

lue lisää

Ilmainen kuukausi MyCashflow-verkkokauppaan

Kirjoittanut Janne 16.11.2011

Alennuskoodi MyCashflow -verkkokauppaan

Tässä sinulle kampanjakoodi MyCashflow-verkkokauppapalveluun: PROMO113. Tällä alennuskoodilla saat normaalin 14 päivän kokeilujakson päätteeksi vielä 1kk ilmaiseksi. Laskutus lähtee juoksemaan siis 6 viikon kuluttua tilaamisesta.

Tässä vielä linkki MyCashflown verkkokauppapaketteihin.

Aihealue: Uutiset.

Avania on oululainen verkkokaupan ja Internet-palveluiden asiantuntija.

Kirjoittaja: Janne Kuntola. Seuraa Jannen Google+ profiilia

2 Kommenttia

  1. Verkkokauppias Sanoo:

    Onkohan tietoa Mini-paketista vielä. Se on loistava ponnahdustauta tuoreelle verkkokauppiaalle. Siitä oma kauppanikin starttasi aikoinaan!

  2. Janne Sanoo:

    Toi Mini-paketti on hankittavissa ilmeisesti vain ajoittain. En osaa tarkemmin sanoa saatavuudesta.

Jätä kommentti