Verkkokauppaopas

Verkkokaupan perustaminen on Avanian ydinosaamista. Klikkaa tästä ja lue lisää!

Lukijoiden suosimat verkkokauppa-alustat

Kirjoittanut Janne on 22.11.2014

Vuoden 2010 kesäkuusta saakka sivustolla on pyörinyt kysely lukijoiden suosimista verkkokauppa-alustoista. Muistin yhtäkkiä kyseisen kyselyn olemassaolon ja ajattelin, että olisi mukava nähdä mitkä alustat ovat lukijoiden joukossa suosittuja. Tässä siis kyselyn tulokset. Huomatkaa, että osa mainituista verkkokauppa-alustoista on jo kuopattu (esimerkiksi Wosbee). Lisäksi kannattaa muistaa, että tulokset kertovat vain ja ainoastaan tämän blogin lukijoista ja […]

lue lisää

Kotimainen vs. ulkomainen verkkokauppa

Kirjoittanut Janne on 27.04.2009

Parempi puoliskoni shoppaili männäviikolla tuotteita sekä ulkomaisesta että kotimaisesta verkkokaupasta. Samanaikaisten tilausten ansiosta ostotapahtumien ja palvelun vertaileminen tuli ikään kuin luonnostaan. Vertailun tuloksissa suomalainen verkkokauppa hävisi palvelussa ja ostotapahtuman kokonaisuudessa sata nolla.

lue lisää

Verkkokaupparatkaisut suomalaiselle kauppiaalle

Kirjoittanut Janne on 26.02.2009

En löytänyt mistään kattavaa listaa, josta selviäisi suomalaiselle verkkokauppiaalle sopivia verkkokaupparatkaisuja, joten ajattelin listata ratkaisut tähän juttuun. Tarkoitus on päivittää listaa ajan myötä, joten lukijoilta toivotaan kommentteja listan sisällöstä. Rajaavaksi tekijäksi valitsin valmiin mahdollisuuden suomalaisten maksutapojen lisäämiseksi verkkokauppaan.

lue lisää

Fruugo avattiin kaikille

Kirjoittanut Janne 12.05.2009

Paljon hehkutettu Fruugo-verkkokauppapalvelu on nyt avattu avoimeen betaan suljetun betatestin jälkeen. Harmi vain, että palvelu on ollut polvillaan lähes jatkuvasti avaamisen jäljeen. Tehdäänkö siellä sitten kenties päivityksiä, vai mistä on kyse; mene ja tiedä. Joka tapauksessa palvelua pääsee nyt käyttämään, jos vain sattuu sellaiseen aikaan paikalle, että palvelu on pystyssä. Ilmeisesti Fruugossa on vielä avajaistarjouksena ilmaiset toimitukset.

Ehdin hetkisen testaamaan avattua Fruugoa ja betatesteistä on parannettu ainakin etusivulla olevaa tuotteiden scrollaamista, jossa oli jonkin verran aiemmin ongelmia. Jään edelleen kaipaamaan selvästi parempia tuotekuvia, sillä lähes kaikissa tuotteissa on mielestäni aivan liian pienet tuotekuvat ja niitä on liian vähän.

Aihealue: Uutiset.

Avania on oululainen verkkokaupan ja Internet-palveluiden asiantuntija.

Kirjoittaja: Janne Kuntola. Seuraa Jannen Google+ profiilia

Jätä kommentti