Verkkokauppaopas

Verkkokaupan perustaminen on Avanian ydinosaamista. Klikkaa tästä ja lue lisää!

Lukijoiden suosimat verkkokauppa-alustat

Kirjoittanut Janne on 22.11.2014

Vuoden 2010 kesäkuusta saakka sivustolla on pyörinyt kysely lukijoiden suosimista verkkokauppa-alustoista. Muistin yhtäkkiä kyseisen kyselyn olemassaolon ja ajattelin, että olisi mukava nähdä mitkä alustat ovat lukijoiden joukossa suosittuja. Tässä siis kyselyn tulokset. Huomatkaa, että osa mainituista verkkokauppa-alustoista on jo kuopattu (esimerkiksi Wosbee). Lisäksi kannattaa muistaa, että tulokset kertovat vain ja ainoastaan tämän blogin lukijoista ja […]

lue lisää

Kotimainen vs. ulkomainen verkkokauppa

Kirjoittanut Janne on 27.04.2009

Parempi puoliskoni shoppaili männäviikolla tuotteita sekä ulkomaisesta että kotimaisesta verkkokaupasta. Samanaikaisten tilausten ansiosta ostotapahtumien ja palvelun vertaileminen tuli ikään kuin luonnostaan. Vertailun tuloksissa suomalainen verkkokauppa hävisi palvelussa ja ostotapahtuman kokonaisuudessa sata nolla.

lue lisää

Verkkokaupparatkaisut suomalaiselle kauppiaalle

Kirjoittanut Janne on 26.02.2009

En löytänyt mistään kattavaa listaa, josta selviäisi suomalaiselle verkkokauppiaalle sopivia verkkokaupparatkaisuja, joten ajattelin listata ratkaisut tähän juttuun. Tarkoitus on päivittää listaa ajan myötä, joten lukijoilta toivotaan kommentteja listan sisällöstä. Rajaavaksi tekijäksi valitsin valmiin mahdollisuuden suomalaisten maksutapojen lisäämiseksi verkkokauppaan.

lue lisää

Checkout-maksunvälityspalvelu

Kirjoittanut Janne 20.01.2009

Checkout-maksunvälityspalvelu on kotimainen palvelu, joka on ainakin minulle uusi tuttavuus. Kyseessä on ilmeisesti samankaltainen palvelu kuin Suomen Verkkomaksut Oy:n palvelu, jossa verkkokauppa saa käyttöönsä useamman eri maksuvaihtoehdon yhdellä sopimuksella. Palvelun aloitusmaksu on 199e (plus alv?), minkä lisäksi tulee vielä 15 euron (plus alv?) kuukausimaksu, joka vähennetään tilityksistä. Lisäksi palvelussa on transaktiokohtainen 0,35 euron maksu sekä lisäksi vielä 2%:n transaktiolisä (yht. max 10€). Mukana palvelussa on myös puhelimella maksaminen.

Tällä hetkellä palvelun saa yhdistettyä ainakin Zen Carttiin, Clover Shoppiin, osCommerceen ja Valmiskauppaan. Palvelu on Lapitor Oy:n luomus.

Checkoutin www-sivuilta ei saa kovin tarkkaa kuvaan siitä, kuinka palvelu käytännössä toimii. Olisi esimerkiksi ollut mukava testata maksamista demoversiolla.

Luottokorttimaksamisen kohdalla epäselväksi jäi, onko kyseessä luottokunnan yhteys vai jokin muu.

Lue lisää Checkoutin www-sivuilta

Aihealue: Uutiset.

Avania on oululainen verkkokaupan ja Internet-palveluiden asiantuntija.

Kirjoittaja: Janne Kuntola. Seuraa Jannen Google+ profiilia

Jätä kommentti