Verkkokauppaopas

Verkkokaupan perustaminen on Avanian ydinosaamista. Klikkaa tästä ja lue lisää!

Lukijoiden suosimat verkkokauppa-alustat

Kirjoittanut Janne on 22.11.2014

Vuoden 2010 kesäkuusta saakka sivustolla on pyörinyt kysely lukijoiden suosimista verkkokauppa-alustoista. Muistin yhtäkkiä kyseisen kyselyn olemassaolon ja ajattelin, että olisi mukava nähdä mitkä alustat ovat lukijoiden joukossa suosittuja. Tässä siis kyselyn tulokset. Huomatkaa, että osa mainituista verkkokauppa-alustoista on jo kuopattu (esimerkiksi Wosbee). Lisäksi kannattaa muistaa, että tulokset kertovat vain ja ainoastaan tämän blogin lukijoista ja […]

lue lisää

Kotimainen vs. ulkomainen verkkokauppa

Kirjoittanut Janne on 27.04.2009

Parempi puoliskoni shoppaili männäviikolla tuotteita sekä ulkomaisesta että kotimaisesta verkkokaupasta. Samanaikaisten tilausten ansiosta ostotapahtumien ja palvelun vertaileminen tuli ikään kuin luonnostaan. Vertailun tuloksissa suomalainen verkkokauppa hävisi palvelussa ja ostotapahtuman kokonaisuudessa sata nolla.

lue lisää

Verkkokaupparatkaisut suomalaiselle kauppiaalle

Kirjoittanut Janne on 26.02.2009

En löytänyt mistään kattavaa listaa, josta selviäisi suomalaiselle verkkokauppiaalle sopivia verkkokaupparatkaisuja, joten ajattelin listata ratkaisut tähän juttuun. Tarkoitus on päivittää listaa ajan myötä, joten lukijoilta toivotaan kommentteja listan sisällöstä. Rajaavaksi tekijäksi valitsin valmiin mahdollisuuden suomalaisten maksutapojen lisäämiseksi verkkokauppaan.

lue lisää

Työkalu verkkomaksuvaihtoehtojen vertailuun

Kirjoittanut Janne 24.03.2009

Törmäsin sattumalta Optimointi-foorumilla erittäin hyödylliseen, ilmeisesti MyCashflown Ismon väsäämään excel-taulukkoon, jonka avulla verkkokauppias voi näppärästi vertailla eri verkkomaksuvaihtoehtojen hintaeroja. Työkaluun voi määrittää keskiostoksen arvon ja ostotapahtumien määrän vuodessa, joten sen avulla löydät parhaan ratkaisun omaan verkkokauppaasi.

Ilmeisesti Suomen Verkkomaksujen kohdalla työkalu ei ole aivan tarkka, koska pakettiin kuuluva Luottokunta perii oman provisionsa kortilla maksetuista tuotteista. Tätä työkalu ei ilmeisesti ota huomioon. En myöskään tiedä, miksi työkalussa on Checkoutin avausmaksu 0€, kun palvelun sivujen mukaan avausmaksu on 199€.

Ostotapahtumien määrää ja keskiostoksen arvoa pääset muuttamaan klikkaamalla alareunan Lähtöarvot-kohtaa

Työkalu löytyy Googlen dokumenttipalvelusta

Aihealue: Oppaat, Uutiset.

Avania on oululainen verkkokaupan ja Internet-palveluiden asiantuntija.

Kirjoittaja: Janne Kuntola. Seuraa Jannen Google+ profiilia

Jätä kommentti