Verkkokauppaopas

Verkkokaupan perustaminen on Avanian ydinosaamista. Klikkaa tästä ja lue lisää!

Lukijoiden suosimat verkkokauppa-alustat

Kirjoittanut Janne on 22.11.2014

Vuoden 2010 kesäkuusta saakka sivustolla on pyörinyt kysely lukijoiden suosimista verkkokauppa-alustoista. Muistin yhtäkkiä kyseisen kyselyn olemassaolon ja ajattelin, että olisi mukava nähdä mitkä alustat ovat lukijoiden joukossa suosittuja. Tässä siis kyselyn tulokset. Huomatkaa, että osa mainituista verkkokauppa-alustoista on jo kuopattu (esimerkiksi Wosbee). Lisäksi kannattaa muistaa, että tulokset kertovat vain ja ainoastaan tämän blogin lukijoista ja […]

lue lisää

Kotimainen vs. ulkomainen verkkokauppa

Kirjoittanut Janne on 27.04.2009

Parempi puoliskoni shoppaili männäviikolla tuotteita sekä ulkomaisesta että kotimaisesta verkkokaupasta. Samanaikaisten tilausten ansiosta ostotapahtumien ja palvelun vertaileminen tuli ikään kuin luonnostaan. Vertailun tuloksissa suomalainen verkkokauppa hävisi palvelussa ja ostotapahtuman kokonaisuudessa sata nolla.

lue lisää

Verkkokaupparatkaisut suomalaiselle kauppiaalle

Kirjoittanut Janne on 26.02.2009

En löytänyt mistään kattavaa listaa, josta selviäisi suomalaiselle verkkokauppiaalle sopivia verkkokaupparatkaisuja, joten ajattelin listata ratkaisut tähän juttuun. Tarkoitus on päivittää listaa ajan myötä, joten lukijoilta toivotaan kommentteja listan sisällöstä. Rajaavaksi tekijäksi valitsin valmiin mahdollisuuden suomalaisten maksutapojen lisäämiseksi verkkokauppaan.

lue lisää

Omaverkkokauppa-verkkokauppapalvelun CSS-tyylien määrittäminen

Kirjoittanut Janne 02.04.2009

Gagarin Omaverkkokauppa-verkkokauppapalvelu on palveluperusteinen, kuukausimaksullinen verkkokaupparatkaisu. Palveluperusteisuus aiheuttaa usein rajoituksia verkkokaupan toiminnallisuuden ja ulkoasun muokkaamiseen, mutta joskus löytyy näppäriä kiertoreittejä, joilla saadaan ainakin hieman lisää mahdollisuuksia muokkaamiseen. Näin myös Omaverkkokaupan kohdalla, jonka hallintapaneelissa ei ole kovin vapaata ja hyvää työkalua CSS-tyylien määrittämiseksi. Ratkaisu löytyy vapaista HTML-elementeistä, joita hallintapaneelista käsin pystyy verkkokauppaan lisäämään. Tässä Verkkokauppaopas.comin historian ensimmäisessä videossa näytetään, kuinka CSS-tyylimääritysten lisääminen Omaverkkokauppa-verkkokauppapalveluun onnistuu.

Aihealue: Oppaat, www-suunnittelu.

Avania on oululainen verkkokaupan ja Internet-palveluiden asiantuntija.

Kirjoittaja: Janne Kuntola. Seuraa Jannen Google+ profiilia

Jätä kommentti