Verkkokauppaopas

Verkkokaupan perustaminen on Avanian ydinosaamista. Klikkaa tästä ja lue lisää!

Lukijoiden suosimat verkkokauppa-alustat

Kirjoittanut Janne on 22.11.2014

Vuoden 2010 kesäkuusta saakka sivustolla on pyörinyt kysely lukijoiden suosimista verkkokauppa-alustoista. Muistin yhtäkkiä kyseisen kyselyn olemassaolon ja ajattelin, että olisi mukava nähdä mitkä alustat ovat lukijoiden joukossa suosittuja. Tässä siis kyselyn tulokset. Huomatkaa, että osa mainituista verkkokauppa-alustoista on jo kuopattu (esimerkiksi Wosbee). Lisäksi kannattaa muistaa, että tulokset kertovat vain ja ainoastaan tämän blogin lukijoista ja […]

lue lisää

Kotimainen vs. ulkomainen verkkokauppa

Kirjoittanut Janne on 27.04.2009

Parempi puoliskoni shoppaili männäviikolla tuotteita sekä ulkomaisesta että kotimaisesta verkkokaupasta. Samanaikaisten tilausten ansiosta ostotapahtumien ja palvelun vertaileminen tuli ikään kuin luonnostaan. Vertailun tuloksissa suomalainen verkkokauppa hävisi palvelussa ja ostotapahtuman kokonaisuudessa sata nolla.

lue lisää

Verkkokaupparatkaisut suomalaiselle kauppiaalle

Kirjoittanut Janne on 26.02.2009

En löytänyt mistään kattavaa listaa, josta selviäisi suomalaiselle verkkokauppiaalle sopivia verkkokaupparatkaisuja, joten ajattelin listata ratkaisut tähän juttuun. Tarkoitus on päivittää listaa ajan myötä, joten lukijoilta toivotaan kommentteja listan sisällöstä. Rajaavaksi tekijäksi valitsin valmiin mahdollisuuden suomalaisten maksutapojen lisäämiseksi verkkokauppaan.

lue lisää

Linkkivinkit verkkokauppiaalle – viikko 19

Kirjoittanut Janne 11.05.2009

Tällä kertaa verkkokauppiaan linkkivinkkinä on FastStone Photo Resizer, joka on varsin kätevä ohjelma mm. kuvakokojen muuttamiseen. Ohjelmalla voi näppärästi muuntaa suuren määrän kuvia kerrallaan, mikä vähentää useissa tapauksissa huomattavasti manuaalisen työn määrää kuvien yhdenmukaistamisessa verkkokaupan tarpeita varten. Ohjelmisto maksaa vajaat 20 dollaria kaupalliseen käyttöön, mutta se on ehdottomasti hankinnan arvoinen, jos vain tarvetta kuvakokojen näppärään muuttamiseen on.

Linkki FastStone Photo Resizerin sivuille:

http://www.faststone.org/FSResizerDetail.htm

Bonuslinkkinä artikkelisarja verkkokaupan ja Google Analyticsin yhdistämisestä. Sarjassa kerrotaan, kuinka tulostavoitteet saadaan toimimaan Analyticsissä siten, että tilastoissa näkyvät myös esimerkiksi ostosten euromäärät. Tätä ei ikävä kyllä saa kaikissa verkkokauppasovelluksissa toimimaan ilman räätälöintiä. Linkki ei jostain syystä toimi tätä kirjoitettaessa, mutta toivon mukaan sivusto alkaa taas toimimaan pian.

http://www.epikone.com/blog/2008/01/13/google-analytics-e-commerce-tracking-pt-1-how-it-works/

Aihealue: Linkkilistat.

Avania on oululainen verkkokaupan ja Internet-palveluiden asiantuntija.

Kirjoittaja: Janne Kuntola. Seuraa Jannen Google+ profiilia

Jätä kommentti