Verkkokauppaopas

Verkkokaupan perustaminen on Avanian ydinosaamista. Klikkaa tästä ja lue lisää!

Lukijoiden suosimat verkkokauppa-alustat

Kirjoittanut Janne on 22.11.2014

Vuoden 2010 kesäkuusta saakka sivustolla on pyörinyt kysely lukijoiden suosimista verkkokauppa-alustoista. Muistin yhtäkkiä kyseisen kyselyn olemassaolon ja ajattelin, että olisi mukava nähdä mitkä alustat ovat lukijoiden joukossa suosittuja. Tässä siis kyselyn tulokset. Huomatkaa, että osa mainituista verkkokauppa-alustoista on jo kuopattu (esimerkiksi Wosbee). Lisäksi kannattaa muistaa, että tulokset kertovat vain ja ainoastaan tämän blogin lukijoista ja […]

lue lisää

Kotimainen vs. ulkomainen verkkokauppa

Kirjoittanut Janne on 27.04.2009

Parempi puoliskoni shoppaili männäviikolla tuotteita sekä ulkomaisesta että kotimaisesta verkkokaupasta. Samanaikaisten tilausten ansiosta ostotapahtumien ja palvelun vertaileminen tuli ikään kuin luonnostaan. Vertailun tuloksissa suomalainen verkkokauppa hävisi palvelussa ja ostotapahtuman kokonaisuudessa sata nolla.

lue lisää

Verkkokaupparatkaisut suomalaiselle kauppiaalle

Kirjoittanut Janne on 26.02.2009

En löytänyt mistään kattavaa listaa, josta selviäisi suomalaiselle verkkokauppiaalle sopivia verkkokaupparatkaisuja, joten ajattelin listata ratkaisut tähän juttuun. Tarkoitus on päivittää listaa ajan myötä, joten lukijoilta toivotaan kommentteja listan sisällöstä. Rajaavaksi tekijäksi valitsin valmiin mahdollisuuden suomalaisten maksutapojen lisäämiseksi verkkokauppaan.

lue lisää

Mooble myy räätälöityja kalusteita

Kirjoittanut Janne 20.11.2008

Mooble on helsinkiläisen Lucasan Oy:n verkkokauppa, jossa asiakas voi tilata omaan kotiinsa sopivia, mittojen mukaan tehtyjä huonekaluja. Kaupan ulkoasu on yksinkertaisen tyylikäs ilman mitään turhia häiriötekijöitä. Pääosan Mooblessa ovat saaneet tyylikkäät kalusteet, joita kyllä kelpaakin esitellä. Asiakas voi määrittää valmistettavan huonekalun mitat sekä värin kattavasta värikartasta. Tämä on loistava verkkokauppa, jos tarvitset esimerkiksi mittojen mukaan tehtyä laatikostoa. Varaudu kuitenkin maksamaankin jotain, sillä tuotteet eivät ole hintansa puolesta mitään markettitavaraa.

Pientä miinusta antaisin tuotekuvista, sillä klikkaamalla aukeavat suuremmat kuvat olisivat plussaa. Kuvissa olevien yksityiskohtien arvoa ei voi liikaa verkkokaupassa korostaa, koska tuotetta ei pääse hipelöimään käsin. Mitä paremmat kuvat eli mitä todellisemman kuvan asiakas tuotteesta saa kuvien perusteella sitä vähemmän tulee myös palautettuja tuotteita. Mooblessa olevien kuvien laatu on onneksi priimaluokkaa eli kuvat ovat erittäin tyylikkäitä. Hyvin tehty kauppa, jossa tavoite eli kalusteiden myyminen on pääasiassa ja niin pitääkin olla.

Tutustu Mooble-verkkokauppaan

Aihealue: Arviot ja vertailut, Kaupat.

Avania on oululainen verkkokaupan ja Internet-palveluiden asiantuntija.

Kirjoittaja: Janne Kuntola. Seuraa Jannen Google+ profiilia

Jätä kommentti