Verkkokauppaopas

Verkkokaupan perustaminen on Avanian ydinosaamista. Klikkaa tästä ja lue lisää!

Lukijoiden suosimat verkkokauppa-alustat

Kirjoittanut Janne on 22.11.2014

Vuoden 2010 kesäkuusta saakka sivustolla on pyörinyt kysely lukijoiden suosimista verkkokauppa-alustoista. Muistin yhtäkkiä kyseisen kyselyn olemassaolon ja ajattelin, että olisi mukava nähdä mitkä alustat ovat lukijoiden joukossa suosittuja. Tässä siis kyselyn tulokset. Huomatkaa, että osa mainituista verkkokauppa-alustoista on jo kuopattu (esimerkiksi Wosbee). Lisäksi kannattaa muistaa, että tulokset kertovat vain ja ainoastaan tämän blogin lukijoista ja […]

lue lisää

Kotimainen vs. ulkomainen verkkokauppa

Kirjoittanut Janne on 27.04.2009

Parempi puoliskoni shoppaili männäviikolla tuotteita sekä ulkomaisesta että kotimaisesta verkkokaupasta. Samanaikaisten tilausten ansiosta ostotapahtumien ja palvelun vertaileminen tuli ikään kuin luonnostaan. Vertailun tuloksissa suomalainen verkkokauppa hävisi palvelussa ja ostotapahtuman kokonaisuudessa sata nolla.

lue lisää

Verkkokaupparatkaisut suomalaiselle kauppiaalle

Kirjoittanut Janne on 26.02.2009

En löytänyt mistään kattavaa listaa, josta selviäisi suomalaiselle verkkokauppiaalle sopivia verkkokaupparatkaisuja, joten ajattelin listata ratkaisut tähän juttuun. Tarkoitus on päivittää listaa ajan myötä, joten lukijoilta toivotaan kommentteja listan sisällöstä. Rajaavaksi tekijäksi valitsin valmiin mahdollisuuden suomalaisten maksutapojen lisäämiseksi verkkokauppaan.

lue lisää

Hyviä palveluita verkkokauppiaille

Kirjoittanut Janne 07.10.2009

Usein sana huonosta palvelusta tai tuotteista leviää kulovalkean tavoin. Liian harvoin saa lukea positiivisista kokemuksista, joten ajattelin kantaa korteni kekoon. Jotta kokonaisuus olisi erinomainen, tarvitaan hyvän tuotteen lisäksi myös hyvä asiakaspalvelu. Kerron kolmesta minun kokemuksieni mukaan erinomaisesta yrityksestä ja heidän tuotteistaan sekä asiakaspalvelustaan: Zoner, MyCashflow ja Suomen Verkkomaksut.

Zoner Oy

Otetaan ensimmäisenä käsittelyyn internetpalveluita, kuten palvelimia tarjoava Zoner Oy, jonka palveluksia olen yrittäjänä käyttänyt aivan yritykseni alkuajoista lähtien. Välillä on tullut testattua muitakin palveluntarjoajia, mutta joka kerta olen tyytyväisenä palannut Zonerille. Tyytyväisenä sen vuoksi, että jälleen kerran vahvistui käsitykseni Zonerin paremmuudesta.

En muista yhtään kertaa, että Zonerin palvelimella olevat sivut olisivat olleet saavuttamattomissa. Kun tähän lisätään se seikka, että Zonerin asiakaspalvelu on parasta ja nopeinta, mihin olen missään yrityksessä ikinä törmännyt, on tuloksena suosittelemisen arvoinen yritys. Sähköpostitse lähetettyihin asiakaspalvelupyyntöihin vastataan usein muutamien minuuttien kuluessa.

Homma toimii myös iltaisin ja viikonloppuisin, mikä tekee ainakin allekirjoittaneelle paljon, sillä hommia tulee usein tehtyä myös noihin aikoihin. Zoneria voin suositella varauksetta kaikille web-hotellia tai palvelinta tarvitseville, vaikka se ei aivan halvin vaihtoehto olekaan. Positiivista on myös Zonerin palvelimien sijaitseminen Suomessa, mikä näkyy luonnollisesti nopeudessa.

Katso Zonerin tarjoamat webhotellipaketit

MyCashflow

Seuraava suositeltava palvelu on MyCashflow-verkkokauppapalvelu, jonka avulla saa tehtyä laadukkaan verkkokaupan kohtuullisen näppärästi. Mukana on riittävästi toimintoja useimpien kauppiaiden tarpeisiin.

MyCashflow on kk-maksullinen palvelu, mutta rahalle saa myös vastinetta. Asiakastuki nimittäin toimii ja palvelu on kokonaisuudessaan laadukas sekä helppokäyttöinen. Yleensä suosittelen verkkokauppaa tarvitsevalle kauppiaalle ensimmäisenä MyCashflowta, jos sen ominaisuudet vain suinkin ovat riittäviä kyseisessä tapauksessa.

Kaikille MyCashflow ei toki ole sopiva, johtuen kk-maksusta sekä joidenkin ominaisuuksien puuttumisesta, mutta useimpiin tapauksiin se on loistava valinta. Myös suunnittelijan kannalta MyCashflow on erittäin näppärä työkalu verkkokaupan rakentamiseen. Myös muutokset palvelun toimintoihin ovat mahdollisia, kunhan vain ottaa yhteyttä MyCashflown asiakaspalveluun.

Kannattaa myös hyödyntää alennuskoodi PROMO113. Sillä saat yhden kuukauden ilmaiseksi sen heidän 14 päivän tutustumisjakson päälle.

MyCashflow-verkkokauppapalveluun

Suomen Verkkomaksut

Kolmanneksi suosittelen palvelua ja yritystä, joka on vastannut ongelmatilanteissa kysymyksiin asiallisesti ja kohtalaisen nopeasti. Suomen Verkkomaksut tarjoaa verkkokauppiaille mahdollisuuden lisätä kohtalaisen edullisesti eri pankkien ja Luottokunnan maksutavat kauppaansa. Kauppiaan työ helpottuu myös siinä mielessä, että ei tarvitse ravata pankeissa tekemässä jokaisen kanssa erillistä sopimusta.

Suomen Verkkomaksujen sivuille

Suosittelen tutustumaan edellä mainittuihin yrityksiin ja palveluihin, sillä ainakin minun kokemukseni niistä ovat olleet enemmän kuin positiivisia.

Onko sinulla kokemuksia edellä mainituista yrityksistä tai palveluista? Heitä omat kokemuksesi kommenttiosioon. Voit myös mainita muita erinomaisiksi kokemiasi yrityksiä tai palveluita, joissa niin tuote kuin asiakaspalvelukin ovat laadukkaita.

Aihealue: Arviot ja vertailut.

Avania on oululainen verkkokaupan ja Internet-palveluiden asiantuntija.

Kirjoittaja: Janne Kuntola. Seuraa Jannen Google+ profiilia

Jätä kommentti